Thursday, March 27, 2014

Cum sa iti surprinzi iubita cu un cadou deosebit

Nu este niciun secret ca una dintre cele mai stresante sarcini pentru un barbat este sa ii cumpere un cadou iubitei sale. Chiar daca pentru majoritatea femeilor ar putea parea floare la ureche sa gaseasca un cadou pentru o alta femeie, domnii se confrunta cu probleme si intrebari de fiecare data cand se apropie o ocazie speciala in viata prietenei sau a sotiei. Noi ne-am gandit sa cream un mic ghid care sa vina in ajutorul vostru.

Indiferent de cadoul pe care vrei sa i-l faci, trebuie inca de la inceput sa iti amintesti de elementele de baza ale unui cadou pentru iubita: florile si bomboanele. Acestea sunt perfecte daca vrei sa iti arati afectiunea fara sa existe o ocazie speciala. Cu toate acestea, daca vorbim despre ziua ei de nastere, un pas inainte in cariera sau o realizare de care este mandra, ideal ar fi sa mai incluzi ceva pe langa acestea doua.


Acum, trebuie sa te gandesti bine la personalitatea ei si la cum isi petrece timpul liber. Un cadou pentru iubita ta poate insemna si un cadou pentru tine. De exemplu, poti sa ii cumperi o tableta sau o carte electronica daca ei ii place sa citeasca seara, inainte de culcare, iar pe tine te deranjeaza lumina lampii. Cu o carte electronica, ar putea sa citeasca chiar si mai multe carti odata, fara sa poarte dupa ea decat usoara tableta.

O alta optiune care, in ciuda popularitatii ei si a faptului ca aproape a devenit un cliseu, se bucura de un succes deosebit, este parfumul. Fiind considerat unul dintre cele mai romantice cadouri pentru doamne, un parfum de calitate va face fericita orice tanara. Cu toate acestea, trebuie sa ai grija si sa fii sigur de parfumurile care ii plac, pentru ca este foarte usor sa gresesti. De asemenea, tine minte ca exista o diferenta substantiala intre apa de parfum, apa de toaleta si parfumul in sine!

O varianta mult mai sigura decat parfumurile sunt bijuteriile. La fel ca si in cazul parfumurilor, acestea si-au pastrat popularitatea in randul cadourilor pentru iubite. Singurul lucru pe care ar trebui sa il respecti in cazul bijuteriilor este ca metalul din care sunt facute sa fie unul pretios. Restul depinde de ea si, automat, de tine: cercei, colier, sau ambele; cu pietre mari, mici, sau fara; gandeste-te la garderoba ei, la ce tipar ai observat la bijuteriile ei de pana acum si, eventual, la ce i-a placut cand ati mai fost la cumparaturi.

Daca esti sigur ca va avea timp liber in perioada ocaziei pe care o sarbatoriti, un cadou minunat este o minivacanta de o zi sau doua intr-un loc indragit de ea. Aceasta poate fi ocazia perfecta pentru a se relaxa si a scapa de stresul de la job sau din viata cotidiana, deci daca iubita ta are un loc de munca solicitant dar care ii lasa weekend-ul liber, aceasta poate fi alegerea potrivita pentru cadoul ei. 

No comments:

Post a Comment